VERSLAG: MARGRIET 1 – GVV63 1 (0-0)

1024 683 GVV'63

Voor de vijfde wedstrijd van dit seizoen moest GVV ’63 aantreden in Oss. Op het schitterende Sportpark Amstelhoef  was Margriet de tegenstander. Beide ploegen willen meedoen voor de bovenste plaatsen en dan is winst het enige wat telt.

Het waren de elf van Pascal Rijkers die in het eerste bedrijf het meest te vinden waren op de helft van de tegenstander. Er kwamen dan ook wat mogelijkheden voor GVV ’63, Julian Ringelberg zocht het doel echter te hoog en de doelman van Margriet redde knap op een kopbal van Daniel Bouma.

De thuisclub kwam voor rust niet verder dan wat speldenprikjes die geen gevaar opleverden voor het doel van Rowan Verheij.

In de tweede helft waren het juist de technisch vaardige Ossenaren die meer op de helft van de tegenpartij bivakkeerden. Maar tot echt gevaarlijke situaties voor de Gamerse goal kwam het echter niet.

Ook niet toen na driekwart wedstrijd Rico Grandia wel erg gemakkelijk een rood kaart kreeg van de scheidsrechter. Met tien tegen elf hield GVV ’63 vrij eenvoudig stand en kreeg zelfs in de laatste seconden van de wedstrijd via Julian de mogelijkheid om drie punten mee naar Gameren te nemen, maar zijn knal ging helaas over. Een Frits van Turenhoutje derhalve; 0-0.

Na deze terechte puntendeling staat er voor komende zaterdag een bekerwedstrijd voor GVV ’63 op de rol. Op Sportpark Maartenshof is tweedeklasser Dongen dan de tegenstander om 15.00u.

Een week later, zaterdag 2 november, komen de studenten van TSVV Merlijn op bezoek in Gameren. De ploeg uit Tilburg is weliswaar hekkensluiter, maar een kat in het nauw kan rare sprongen maken. Om mee te blijven doen mag er van onderschatting dan ook beslist geen sprake zijn. De aftrap is wederom om 15.00u.