BLIK OP ZATERDAG: RKSV MARGRIET 1 – GVV’63 1

1024 576 GVV'63

Op zaterdag 19 oktober gaat de reis voor GVV’63 1 weer naar de provincie Noord-Brabant. Om 15.00 uur staat de uitwedstrijd tegen Margriet op het programma in Oss.

RKSV Margriet is met meer dan 1.000 leden één van de grootste verenigingen van Oss. Van oudsher een zondagvereniging, maar vanaf 2020 ook actief in het zaterdagvoetbal.  Margriet kent een rijke historie. Onder andere Ruud van Nistelrooy en Arnaut Danjuma hebben een voetbalverleden bij deze vereniging.

In competitieverband speelden GVV’63 en Margriet nog nooit tegen elkaar. In 2020 en 2022 troffen beide ploegen elkaar wel in het bekertoernooi, beide wedstrijden wist GVV’63 te winnen.

In de huidige ranglijst treffen we Margriet aan op een vijfde plaats met zes punten uit vier wedstrijden. Deze zes punten werden allemaal gepakt op het eigen Sportpark Amstelhoef. SV Capelle en BES werden verslagen.

GVV’63 boekte afgelopen zaterdag een ruime 6-0 overwinning op BES. Door dit resultaat is GVV’63 terug te vinden op een derde plaats. Om in de top 3 aanwezig te blijven, zal er zaterdag gewonnen moeten worden van Margriet. Een mooie uitdaging om op jacht te gaan naar de eerste uitoverwinning van dit seizoen.

Hopelijk reizen er weer veel supporters af naar het fraaie Sportpark Amstelhoef.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kroes.