GVV63 2 PAKT PERIODETITEL

1024 768 GVV'63

Tijdens de laatste speelronde speelde GVV63 2 thuis tegen Kozakken Boys 2. Bij winst legt GVV63 beslag op de derde periode.

Vanaf minuut 1 was GVV63 de betere ploeg. Er waren kansen, maar voor rust nog geen goals. Na de verkoelende pauze werd dit rechtgezet.

Aan alle twijfel werd een einde gemaakt. De tegenstander kwam niet meer op vijandelijke helft en GVV63 begon met scherp te schieten. Uiteindelijk stond er een eclatante 5-0 overwinning op het scorebord.

De periodetitel is binnen. Een beloning voor een prima seizoen. Tweede in de eindrangschikking. En ook de halve finale van het bekertoernooi bereikt. Complimenten!

GVV63 2 mag zich gaan opmaken voor de nacompetitie om te promoveren naar de eerste klasse. 💛🖤