Verslag Maliskamp JO7 – GVV’63 J07

1024 768 GVV'63

Eerste wedstrijd van GVV’63 J07-1 een ware thriller. Maliskamp – GVV’63 11-11.

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd voor het nieuwe J07 team op het programma. Een uitwedstrijd tegen Maliskamp. Reuze spannend natuurlijk.

Coach Laura Koster had haar team duidelijk op scherp staan. Gameren kwam flitsend uit de startblokken. En scoorde al snel twee keer. In de eerste heft was GVV’63 duidelijk de betere ploeg. Er is goed getraind, want het publiek zag mooie dribbels, knappe tackels en harde schoten. GVV’63 ging met een ruime voorsprong rusten.

Na rust werd Maliskamp sterker. Met harde schoten wist Maliskamp een aantal keer te scoren. Aan het eind sloeg de vermoeidheid toe bij Gameren. Maliskamp had meer wissels en was daardoor frisser aan het einde van de wedstrijd. In de laatste minuut wist Maliskamp de gelijkmaker te scoren. Eindstand 11-11. Het publiek was de grote winnaar met 22 doelpunten.

Een knappe wedstrijd van onze jonge talenten!