Verslag GVV’63 JO11 – GRC JO11 (5-3)

1024 683 GVV'63
We moesten tegen grc Giesen Rijswijk we dachten dat de tegenstander sterker was dan ons ongeveer in de derde minuut scoorde Sam al toen was het 1-0 voor gvv’63 ongeveer in de 5de minuut scoorde Sam weer 2-0 voor gvv’63 en 1 minuut later ging Marit er uit omdat ze door de enkel heen ging en toen ging fariz er in want Marit kon er niet meer In en toen scoorde sam nog een keer toen was het 3-0 voor gvv’63 en toen scoorde Sam nog een keer en toen was het 4-0 voor gvv’63 en toen gingen we de 2 minuten rust in Eef verdedigde goed haar mannetje maar soms liet ze hem wel lopen en yari houden de ballen goed tegen de meeste toen gingen we de rust in en werd uitgelegd hoe we moesten lopen toen trapten de tegenstander de bal af toen scoorde Yannick een eigen doelpunt maar dat kan iedereen wel eens gebeuren toen was het 4-1 en daarna scoorde ze een keer grc 4-2 en toen hadden noud en Sam mooi naar elkaar gepaasd maar ze scoorde net niet jammer genoeg en daarna was het 2 minuten rust daarna gingen we weer verder toen de tegenstander nog een keer scoorde was het 4-3 maar daarna scoorde noud 5-3 voor gvv’63