OJC Rosmalen JO10-6 – GVV63 JO10-1 : 1-2

1024 683 GVV'63
Vandaag moesten we onze tweede bekerwedstrijd spelen tegen OJC Rosmalen. De trainers hadden de Tom-Tom vergeten en zo stonden we op het grote sportcomplex op het verkeerde veld. Toen we op het goede veld stonden dacht ik dat de tegenstander die allemaal een kop groter waren op het verkeerde veld stonden. Dit was echter niet zo en we begonnen aan de wedstrijd.

De eerste paar minuten waren voor ojc maar Noah wist zijn doel met goede reddingen schoon te houden. Daarna kwamen we beter in het spel door goed over te spelen en zeker ook onze postities goed te houden. Er kwamen kansen voor ons en Sam wist na een goede passeer actie de bal strak in de hoek te schieten 0-1.

Daarna hadden we een paar keer pech door net naast te schieten of reddingen van de keeper en schoot ik een keer keihard op de paal.

OJC had ook nog een paar kansjes maar onze verdediging stond iedere keer goed opgesteld.

Na de rust werd OJC iets sterker maar doordat iedereen keihard werkte konden ze geen echte kansen creëren . Halverwege de tweede helft scoorde OJC met enig geluk de gelijkmaker 1-1. We kwamen even onder druk maar bleven strijden en bleven zo overeind. Helaas raakte ik de lat en schoten Stijn en Sam net naast en bleef het gelijk.

Twee minuten voor het einde scoorde ik de 1-2 na een doorloop actie met de keeper en gingen we dik verdiend met de punten naar huis want het hele team had goed gevoetbald en super hard gewerkt.