GVV’63 JO8-3 – FC Engelen JO8-3 (7-2)

960 720 GVV'63

Na een paar leuke wedstrijden te hebben gespeeld in het bekertoernooi, begint nu eindelijk de competitie. We moesten thuis aantreden tegen Engelen,  allemaal waren we er klaar voor en hadden er erg veel zin in. We begonnen lekker fel aan de wedstrijd en dat resulteerde in een snelle voorsprong, Brent maakte de 1-0. We bleven lekker voetballen en speelden de bal goed rond. Met een 3-0 voorsprong, 2 doelpunten van Hugo gingen we rusten (dit hadden we nog niet eerder meegemaakt ? ).  Na de rust trekken we de lijn van de eerste helft goed door, we liepen hierdoor al snel uit naar 7-0, met als hoogtepunt de doelpunten van Hugo en Vera, echt wereldgoals!! Engelen scoorde nog 2 maal tegen, maar dat mocht de pret niet drukken. Onze eerste overwinning is een feit!!! ALLEMAAL SUPER GESPEELD!!! Op naar de volgende 3 punten.