GVV’63 JO13-1 – Jan van Arckel JO13-1 (2-4)

319 219 GVV'63

Wedstrijd gvv’63 JO-13/1 – Jan van Arckel JO-13/1

Jan van Arkel trapte af. Ze begonnen opbouwend in de verdediging en zo beetje bij beetje de aanval in te zetten. Verschillende kansen gehad maar de bal ging er maar niet in. Maar toen.. Na 10 minuten spelen viel de 0-1. De tegenstander kwam door de verdediging heen en het was 1 op 1 voor Gerard. Wat natuurlijk bijna onmogelijk is om te keepen. Niet lang daarna viel de 0-2 voor jan van Arkel. Later werd de 0-3 gescoord… Gvv trapt af. Wessel probeert door de verdediging te komen maar word onderuit gehaald. Vrijetrap voor gvv’63. Muur word geplaatst en de spanning begint te stijgen… Hij schiet hem recht door het midden over de keeper heen! 1-3! Na nog een aanval gaat de bal langs de linkerzijde uit. Corner dus. Corner word genomen en gaat dan weer uit en word dan aan de andere kant genomen. Ryan geeft de voorzet. Hij schiet hem laag voor het doel. Met een beetje duwen komt Lucas aan de bal en schiet hem er vol zelfvertrouwen in! We gaan met 2-3 de rust in en het beloofd een heel spannende wedstrijd te worden…

Gvv trapt af. Opbouwend proberen ze weer te voetballen. Jan van Arkel komt aan de bal met een grote aanval. Helaas zat die er ook in, 2-4…. Daarna kreeg gvv een gigantisch grote kans. Een diepe bal op Wessel door Kris. Wessel komt 1 op 1 te staan met de keeper, Maar mist deze zeer grote kans.. Verder die wedstrijd zijn er nog een paar kansen voor jan van Arkel gekomen. Maar onze (letterlijk) grote vriend red ze allemaal! Zo is de wedstrijd tot zijn einde gekomen.