GVV’63 JO10-1G – Herovina JO10-1 (6 – 3)

650 326 GVV'63

Vanochtend was het op tijd verzamelen voor de 2e wedstrijd van deze competitie.
Na het succes van onze overwinning vorige week zijn we gretig en enthousiast. We krijgen ondersteuning van Yannick en Thijmen omdat Sam en Noah verhinderd zijn.

Thijmen begint als doelman en krijgt helaas binnen 2 minuten de eerste bal achter zich. We staan meteen achter en moeten vol aan de bak. Al snel scoort Yannick de gelijkmaker. We komen lekker in de wedstrijd en dan kan Yannick zijn 2e goal scoren. Met een mooi schot over lange afstand zet Nick de teller op 3-1. Met een mooie goal van dribbelaar Stijn en 2 goals van Herovina gaan we met 4-3 de rust in.

Nick draagt het shirt van de keeper in de 2e helft en Thijmen gaat mee voetballen. We kunnen bijna de hele tijd druk op het doel van de tegenstander leggen. We missen enkele kansen, maar Stijn en Jorn weten er ook nog 2 te benutten. Zij brengen de stand op 6-3.

Aanvallen van Herovina weet onze achterhoede onschadelijk te maken, waardoor Herovina geen kans meer krijgt om te scoren.
We hebben lekker gespeeld en kunnen door goed overspelen en elkaar opzoeken steeds meer kansen creëren en deze ook afmaken.