GVV (Geldermalsen) JO7-2 – GVV’63 JO7-1 (3-11)

1024 577 GVV'63

In alle vroegte vertrokken we vandaag naar Geldermalsen. Omdat de A2 richting Utrecht afgesloten was moesten we met de pont in Brakel. Brent was vandaag verhinderd dus gingen we met een vijftal op pad.

Na ruim op tijd aangekomen te zijn en een stevige warming-up floot de scheidrechter om half 10 voor het begin van de wedstrijd.
Al snel werd duidelijk dat Roan ‘de Ligt’ de Ruiter vandaag niet van plan was om veel tegendoelpunten weg te geven. Ook Vico ‘Tagliafico’ Jonkers kwam als verlengstuk tussen de verdediging en middenveld steeds als winnaar uit de duels.

Op het middenveld en in de aanval combineerden Lucas ‘Malen’ van Driel, Keano ‘van der Beek’ van Selm en Luuk ‘ Frenkie’ Jonkers er lustig op los.

Dit resulteerde in een 6-0 voorsprong met de rust waarbij Luuk de volledige productie voor zijn rekening nam.

Na de rust bleven onze spelers goed overspelen naar elkaar waarbij per wedstrijd vooruitgang te zien is. GVV kon nog een drietal doelpunten maken door een paar onoplettendheden van ons maar de totale score van ons kwam op 11 door Lucas 2x en Luuk nog 3x.

Al met al een super resultaat waarbij het vooral mooi om te zien is dat het overspelen naar elkaar steeds beter gaat!