Verslag: Well JO09-3 – GVV’63 JO09-2 (4-3)

Na enkele afgelastingen stond er voor het nieuwe JO09-2 team eindelijk de eerste competitiewedstrijd op het programma. Met een team van voornamelijk 6-jarigen zijn we van JO07 doorgeschoven naar JO09. Dat is even wennen, een groter veld, de wedstrijd duurt 10 minuten langer en een keeper op het doel. Deze wedstrijd hebben Sem en Matz beiden een helft gekeept en dat hebben ze heel goed gedaan! Onze eerste wedstrijd was is in Well. Helaas was Wesley ziek.

We begonnen de wedstrijd goed en waren veel voor het doel van de tegenstander te vinden. We hebben veel geschoten op het doel van Well, maar de bal ging er niet in. Well scoorde wel. Na een uitbraak werd het 1-0. Al snel werd het 1-1 door een doelpunt van Milan. Net voor rust maakte Well 2-1. Na rust ging het spel op en neer maar maakte Well 2 doelpunten. Maar GVV’63 toonde karakter en gaf niet op. Dankzij twee doelpunten van Milas werd het 4-3. Helaas was de wedstrijd daarna afgelopen. Want een gelijkspel was verdiend geweest.

Maar een groot applaus voor Manon, Nathan, Joep, Oscar, Alyssia, Matz, Sem, Milas en Milan. Jullie hebben geweldig je best gedaan!