Verslag: GVV’63 2 – Vuren 2 (6-0)

Een mooie zon overgoten dag op het sportpark van Gvv’63 waar de wedstrijd op het programma stond, de nummer 2 tegen de nummer 5. Namelijk: Gvv’63 2 – Vuren 2. We begonnen sterk wat leidde tot een paar aardige kansen die er helaas niet in gingen. Na een kleine 25 minuten gespeeld te hebben vond Erik het mooi geweest en werkte de bal, die uit de scrimmage voor zijn voeten kwam, achter de keeper van vuren. 5 minuten voor rust verdubbelde onze aanvoerder jan de score door met een mooie loopactie naar de eerste paal de bal hoog in het doel te werken na een afgemeten voorzet van Joeri. ( dit werd medemogelijk gemaakt door de nieuwe voetbalschoenen van Jan ). In de laatste minuut van de eerste helft was er een mooie aanval van het spitsenkoppel ( Mitchel en Jochem ) Jochem stuurde Mitchel diep die in zijn 6 iedereen voorbij vloog en zo 1 op 1 kwam met de keeper maar dat liep niet zo goed af… maar hij zorgde nog wel met een goede voorzet, op de aardig vrijstaande Jochem, die met een spectaculaire kopbal de 3-0 liet aantekenen.

De 2 de helft begon met 2 wissels linksback Gub werd eruit gehaald en daarvoor komt Rico, ook onze aanvoerder werd eruit gehaald voor Koentje. ( Reden van wissel: Jan wilde zijn nieuwe schoenen niet nog viezer maken ) In de 2 de helft waren er weer genoeg kansen voor ons maar we waren slordig in de afronding. De laatste wissel werd ingezet door de trainers. Johnny verving de beste speler aan onze kant Sander van zijn 10 voorzetten kwamen er welgeteld 0 aan prima Moyenne!! Niks meer aan doen Sander. Manolev zou trots op je zijn.

Na 27 minuten in de 2 de helft stormt Rico mee naar voren om vervolgens met een mooie steekbal Victor te bedienen en hij ronde mooi af maar de grens vlagde onterecht voor buitenspel. Een kleine 10 minuten later was het wel raak voor Victor die mooi werd diep gestuurd door Mitchel en met een fraaie passeerbeweging 2 tegenstanders kwijt was en heel koel bleef 1 op 1 met de keeper en zorgde zo voor de 4-0. Niet veel later was het weer raak, Jochem scoorde zijn 2 de van de middag door met zijn magische linker de bal in de kruising te vlammen 5-0. Het slot akkoord was wederom voor Jochem die de bal van dichtbij kon intikken door een goede voorzet van Mitchel om zo zijn 3 de van de middag te maken. Een keurige 6-0 overwinning voor de geel-zwarte formatie.

man van de wedstrijd Hattrick Hero Jochem.