Verslag: GVV’63 2 – Kerkwijk 2 (3-1)

Vandaag stond de wedstrijd tegen de zuiderburen uit Kerkwijk op het programma. We wilde graag vanaf het begin Kerkwijk onder druk zetten. Al snel in de wedstrijd bleek dat we meer balbezit hadden, maar door veel verkeerde beslissingen en passes konden we in het begin weinig grote kansen creëren. Alleen Mitchel schoot een 1 op 1 situatie met de keeper de bal naast vanuit een moeilijke hoek. Vlak voor rust wisten we toch een voorsprong te pakken. Thom soleerde na een een-twee met Koen door de zestienmeter van Kerkwijk en wist met buitenkant rechts de bal om de keeper te draaien. 1-0.

Na de rust begonnen we sterker en na 5 minuten in de tweede helft krijgt Jordy een schotkans die door de keeper van Kerkwijk uit de kruising gehaald. De corner die we hierdoor kregen, werd doorVictor in 1 keer over de keeper in de verre hoek gescoord. Weer 5 minuten later kapt Thomas zijn tegenstander goed uit maar ziet zijn schot op de lat uiteen spatten. In de 65 e minuut scoort Thomas de 3-0 door de bal van de rand van de zestien hard en hoog in het doel te schieten. In de 86 e minuut komt Kerkwijk nog terug tot 3-1 nadat ze een indirecte vrijetrap scoren. Verder is Kerkwijk niet meer gevaarlijk geweest en hierdoor kunnen we weer 3 punten bijschrijven. Door deze overwinning zijn we nog steeds zonder puntverlies en bezetten we momenteel de 2 e plek op de ranglijst achter BlauwGeel’38/JUMBO 2.

Volgende week mogen we op bezoek bij ASH 2. De wedstrijd in Hellouw begint om half 1.

Doelpuntenmakers: Thomas, Thom en Victor.