Blik op zaterdag: GVV’63 1 – NOAD’32 1

Zaterdag 31 maart speelt GVV’63 1 thuis tegen koploper NOAD’32 uit Wijk. Aanvang 15.00 uur. De heenwedstrijd in Wijk kende twee gezichten. De eerste helft was GVV’63 gelijkwaardig. Echter na een 1-1 ruststand, liep Noad’32 uit naar een geflatteerde 5-2 overwinning.

NOAD’32 was aan het begin van de competitie ongenaakbaar. Uit de eerste 10 wedstrijden werden maar liefst 28 punten behaald. Na de winterstop kwam de ploeg van Rob van Loon wat moeizaam op gang, met 3 punten uit 3 wedstrijden. Er werd verloren van Sparta’30 en GDC. Vorige week stelde de rood-witten weer orde op zaken. De gehele top 4 moest tegen een laag geklasseerde ploeg spelen. NOAD’32 wist als enige te winnen en zorgde weer voor een comfortabele marge.

Ook GVV’63 wist vorige week te winnen. Er werd een knappe uitoverwinning geboekt tegen de ploeg in vorm GDC. De spirit bij de geel-zwarten was goed en er werd echt gespeeld om te winnen. Een mooie opsteker, maar ook een broodnodige overwinning. De marges zijn klein in de derde klasse, dus onze geel-zwarten moeten op jacht naar nog meer punten.

Punten pakken van de koploper zouden bonuspunten zijn. Het is zaak om de komende tegenstander vanaf minuut 1 het vuur aan de schenen te leggen. Zeker met in het achterhoofd de wetenschap dat NOAD op tweede paasdag (twee dagen later) de topper speelt tegen nummer 2 SV Capelle.

We hopen zaterdag op veel publieke ondersteuning voor GVV’63 1. Daarnaast spelen zaterdagmiddag ook GVV’63 2, 3 en 4 thuis. Dus voldoende redenen om naar Sportpark Maartenshof te komen!